Affiliate Marketing Revolutie Review: het geld waard?

13 minuten leesplezier


Home » Reviews » Online Cursus » Affiliate Marketing Revolutie review Bijgewerkt op:
AMR Review thumbnail

Online geld verdienen is tegenwoordig ontzettend populair. Niet gek dus dat duizenden mensen elke maand op zoek zijn naar manieren om online hun portemonnee te vullen. Er zijn inmiddels tientallen manieren om doormiddel van het internet geld te verdienen. Bijvoorbeeld dropshippen of verkopen op bol.com. Een van de meest passieve vormen van online geld verdienen is affiliate marketing. In deze review neem ik de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) van Internet Succes Gids onder de loep. Dit is een online cursus waar je wordt geleerd hoe je zelf geld kunt verdienen doormiddel van het affiliate marketing businessmodel.

De vraag is natuurlijk of deze cursus de moeite waard is of niet. Het is ook belangrijk om te weten of affiliate marketing überhaupt de moeite waard is. Ik heb zelf de volledige cursus doorlopen. In deze review deel ik mijn mening en ervaringen over de Affiliate Marketing Revolutie en laat ik weten of het betrouwbaar is of niet.

Affiliate Marketing Revolutie review

Wat is affiliate marketing?

Jij bent geïnteresseerd in affiliate marketing. Maar het is wel handig om te weten wat het precies is. Affiliate marketing is simpelweg het promoten van andermans producten in ruil voor een commissie. Je kunt producten promoten via bijvoorbeeld social media of YouTube. Maar affiliate marketing wordt het meeste gedaan via blogs.

Het proces is in principe vrij simpel: je schrijft een blog over een bepaald onderwerp. In die blog beveel je een bepaald product aan waarin je verwijst naar een unieke affiliate link. Wanneer bezoekers via jouw link het product kopen, krijg jij een deel van de winst. Dit heet ook wel een commissie.

Het mooie aan dit businessmodel, is dat je het oneindig kunt opschalen. Hoe meer blogs je schrijft, hoe meer je uiteindelijk gaat verdienen. Meer over het businessmodel lees je straks.

Wat is Internet Succes Gids en wie zit er achter?

Jacko Meijaard
Jacko Meijaard, de oprichter van Internet Succes Gids en de Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is van ‘Internet Succes Gids’. Dit is een website die wordt gerund door Jacko Meijaard. Hij heeft zelf al meer dan tien jaar ervaring met affiliate marketing en harkt maandelijks tienduizenden euro’s binnen.

Jacko heeft onder andere in het AD gestaan om te vertellen over zijn affiliate marketing werkzaamheden. Verder verschuilt zich niet achter een pseudoniem of iets dergelijks. Het is zelfs super makkelijk om met hem in contact te komen. Hij is erg actief op zijn forum en als je hem een mailtje stuurt krijg je vaak nog dezelfde dag antwoord!

Jacko Meijaard is absoluut te vertrouwen. Hij is heel open en eerlijk over zijn business en hij deelt regelmatig zijn affiliate inkomsten op social media, puur om anderen te motiveren.

Jacko Meijaard is niet je typische internet guru…

Je kent ze misschien wel: internet guru’s. Ze verkopen vaak een online cursus (waar natuurlijk niks mis mee is). Maar ze pronken veel met het geld wat ze verdienen. Reisjes naar Bali of Ibiza, dure auto’s en grote feesten. Jacko Meijaard is daarin heel anders.

Jacko Meijaard Instagram
Geen fancy foto’s op de Instagram van Jacko, hij doet gewoon normaal.

Jacko is een rustig jongen die in Zeeland woont. Hij deelt af en toe wat motivatie op Instagram, maar verder zie je weinig van zijn privé leven. Hij gaat wel regelmatig weg, dit noemt hij geen vakantie meer maar ‘er even tussenuit’. Door zijn affiliate marketing business kan hij doen en laten wat hij wil. Toch pocht hij niet met de duizenden euro’s die hij elke week verdient. Dat siert hem.

Ik heb inmiddels veel verschillende internet guru’s voorbij zien komen, ik vind Jacko een van de meest eerlijke en betrouwbare jongens die een online cursus verkoopt.

Dit leer je in de Affiliate Marketing Revolutie

Deze cursus heeft veel verschillende onderdelen. Je wordt op elk vlak klaargestoomd om je eigen affiliate marketing website op te zetten. Hieronder leg ik je in grote lijnen uit wat je precies leert bij de Affiliate Marketing Revolutie. Kijk voor een volledige beschrijving van alle modules even hier.

Mindset

Ten eerste krijg je van Jacko een uitgebreide les mindset. Dit zijn lessen waarin je leert hoe je gemotiveerd blijft. Het kan namelijk even duren voordat je je eerste commissie binnen krijgt. Jacko laat aan de hand van verschillende verhalen en voorbeelden aan je zien hoe je een goede mindset ontwikkelt, waardoor opgeven geen optie meer is.

Affiliate marketing uitleg

Je krijgt natuurlijk ook een duidelijke uitleg over affiliate marketing. Het is een heel breed begrip, in de cursus gaat Jacko in op affiliate marketing en hoe jij dit het beste kan inzetten om online geld te verdienen.

Affiliate Marketing Revolutie review trainingen
Verschillende onderdelen van de Affiliate Marketing Revolutie

Website bouwen

Om online geld te verdienen met affiliate marketing heb je een platform nodig om producten op te promoten. Dat kan bijvoorbeeld via sociale media, maar de meest effectieve manier is het bouwen van een website. Hier plaats je artikelen waarin je linkt naar affiliate producten.

Jacko heeft zelf een speciaal affiliate marketing WordPress thema ontwikkeld genaamd Marketheme. Dit kost maandelijks een klein bedrag, maar neemt wel veel technisch gedoe uit handen. Dit is bijvoorbeeld handig als je weinig of geen ervaring hebt met het bouwen van websites. Je kunt deze gebruiken, maar je kunt ook zelf een WordPress website bouwen. Het is maar wat je zelf prettiger vindt.

Search engine optimization (SEO)

De artikelen die je schrijft om je website mee te vullen wil je uiteindelijk zo hoog mogelijk in Google hebben. Hierdoor lezen meer mensen je artikelen, waardoor je dus ook meer kans maakt op commissies.

In de Affiliate Marketing Revolutie legt Jacko je alles uit over hoe je een artikel schrijft dat perfect is geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Het mooie aan hoog scoren in Google, is dat je gratis en voor niets mensen naar je website stuurt. Deze mensen hebben ook nog eens super gericht gezocht op de informatie die ze willen, dat betekent dat er een grote kans is dat ze een van je affiliate links aanklikken. Reden genoeg dus om ervoor te zorgen dat je artikelen goed scoren in Google, met de uitleg in de cursus komt dat zeker goed.

Teksten uitbesteden

Dit is een kleine extra module voor de mensen die weinig tijd hebben om teksten te schrijven. Of voor mensen die niet zo goed zijn in het schrijven van teksten. Je kunt namelijk het schrijven van artikelen voor je website uitbesteden. Zo ben je zelf weinig tijd kwijt aan het updaten van je website. Wanneer je na een tijdje een succesvolle website hebt, kun je dus zonder veel moeite online geld verdienen.

Geld verdienen terwijl je slaapt, kan dat echt?

slapend geld verdienen

Passief inkomen is een droom voor veel mensen. Geld verdienen terwijl je zelf op het strand of in bed ligt. Je vraagt je misschien af of het echt mogelijk is. Het antwoord daarop is ja, dat is absoluut mogelijk. Zodra je zelf een website hebt opgezet en gevuld met artikelen, kun je in principe geld verdienen.

Als je artikelen op Google staan, kunnen mensen het ieder moment lezen. Ook wanneer jij nog lekker ligt te slapen. Dat houdt ook in, dat mensen ieder moment jouw unieke affiliate link kunnen aanklikken om een aankoop te doen.

Jacko deelt regelmatig een foto van zijn affiliate inkomsten als het nog maar vroeg in de ochtend is, al dat geld heeft hij dus al verdiend terwijl hij lag te slapen. Dat laat nog maar eens zien dat passief inkomen echt mogelijk is doormiddel van affiliate marketing. Sterker nog, er zijn al ontzettend veel mensen die een passie inkomen hebben opgebouwd met dit business model.

Maar… wat moet ik dan promoten?

Er zijn tientallen verschillende soorten producten die je kunt promoten. Je kunt bijvoorbeeld via bol.com fysieke producten verkopen. Zodra mensen via jouw link wat kopen krijg je dan een commissie, deze is vaak niet zo hoog bij bol.com. Maar het voordeel hier aan is dat je een commissie krijgt over alles wat ze kopen. Niet alleen het product wat jij promoot. Zo kun je soms toch hoge commissies krijgen via bol.com.

Een van de meest gebruikte platformen die mensen gebruiken om producten te promoten is PayPro. Dit is zowel een betaalprovider als een affiliate netwerk. PayPro helpt ondernemers met het verkopen en vermarkten van digitale producten.

PayPro Affiliate dashboard
Het PayPro affiliate dashboard

Omdat bijna alle producten bij PayPro digitaal zijn, liggen de commissies een stuk hoger dan bijvoorbeeld bol.com. Digitale producten hebben deze hoge marges, omdat er geen kosten zijn voor bijvoorbeeld voorraad en verzending. Normaal gesproken betaal je zestig euro om je bij PayPro aan te melden. Maar tijdelijk betaal je er via deze link helemaal niks voor.

Let op: aanmelden bij PayPro is tijdelijk gratis, bespaar 60 euro door je meteen hier aan te melden!

Het is onduidelijk hoe lang dit gratis blijft. Als je van plan bent met affiliate marketing aan de slag te gaan, kun je je het beste meteen aanmelden.

Ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie en Internet Succes Gids

Er zijn inmiddels meer dan 6000 (!) mensen lid van de Affiliate Marketing Revolutie. Dat betekent dat er ook veel mensen zijn die hun ervaringen hebben gedeeld over de deze online cursus. Hieronder deel ik een paar ervaringen die mensen hebben met de Affiliate Marketing Revolutie en het team van Internet Succes gids. (In verband met privacy heb ik de naam en foto van onderstaande mensen geblurd.)


Hier deelt iemand dat hij in twee jaar tijd een inkomen heeft weten op te bouwen van 10.000 euro per maand. Alleen maar met affiliate marketing.

Dit is een goed voorbeeld van wat er serieus mogelijk is met affiliate marketing in Nederland, laat staat internationaal.

Ervaring Affiliate Marketing Revolutie review

AMR ervaring

Ook dit is een mooi voorbeeld van de mogelijkheden van de AMR.

Iemand heeft een website in een bepaalde niche. Daar promoot hij producten voor op bol.com, uiteindelijk verdient hij geld over iets wat hij zelf helemaal niet heeft gepromoot. Dat zijn toch leuke bedragen!

Dit soort succesjes worden bijna dagelijks gedeeld in de succes lounge van het AMR forum. Daar krijg je toegang tot wanneer je de online cursus koopt.

Zo zie je hier dat je helemaal niet extreem veel bezoekers nodig hebt om geld te verdienen met affiliate marketing.

AMR ervaring

24/7 hulp bij je website: Het affiliate marketing forum

Ik zei het net al. Wanneer je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaft, krijg je toegang tot Internet Succes Gids Forum. Hier kun ieder moment van de dag vragen stellen over Affiliate Marketing.

Internet Succes Gids forum

Dit is naar mijn mening een van de meeste waardevolle aspecten van de AMR. Waarom? Omdat wanneer je vragen hebt, er altijd iemand is die je verder kan helpen. Je trekt je aan elkaar op en motiveert elkaar om door te zetten, ook wanneer het even wat minder gaat.

Je komt terecht in een positieve community die altijd klaar staat om te helpen. Dit aspect is echt ontzettend waardevol.

Prijs van de Affiliate Marketing Revolutie

Waarschijnlijk denk je nu dat de prijs van deze cursus 997 euro is. Een prijs die je voor veel online cursussen vandaag de dag betaald. Maar dit is hier absoluut niet het geval. Je betaald op het moment namelijk maar 47 euro. De prijs wordt soms ook verhoogd naar 67 euro, maar dat is nu niet het geval.

De prijs van de Affiliate Marketing Revolutie wordt regelmatig verhoogd. Via deze link betaal je gewoon 47 euro.

Dat is voor een cursus van deze kwaliteit een erg lage prijs. Je vraagt je misschien af waarom deze cursus zo weinig geld kost. Dat komt omdat Jacko ook op andere gebieden geld verdient. Hij verdient namelijk ook geld met de verkoop van Marketheme, een speciaal WordPress thema voor affiliate marketing. Dit is overigens optioneel dus het is absoluut niet verplicht om te kopen.

Verder heeft Jacko ook affiliate links in de cursus geplaatst. Wanneer jij bijvoorbeeld webhosting koopt via zijn link, krijgt hij ook een deel van de winst. Dit kost jou niks extra’s, maar zo kan de prijs wel laag blijven.

Niet goed, geld terug garantie

Om nog meer van je twijfels weg te nemen, is er ook een ‘niet goed geld terug’ garantie. Als je je achteraf bedenkt dat de Affiliate Marketing revolutie toch niets voor je is, kun je Jacko gerust een mailtje sturen. Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Samen met de lage prijs van deze cursus zorgt dit ervoor dat de drempel om te beginnen zo laag mogelijk wordt. Zo kun je zonder een grote investering vooraf toch kennis maken met affiliate marketing.

Klaar om geld te verdienen met affiliate marketing?

Als het toch niks voor je is, kun je het gehele aankoopbedrag terugkrijgen, je hebt dus niks te verliezen!

Minpunten van de Affiliate Marketing Revolutie

Tijdens het maken van deze Affiliate Marketing Revolutie review ben ik op een paar kleine minpunten gestuit. Ik deel ze hieronder:

  • Jacko zijn manier van presenteren is vrij rustig, het kan soms een beetje saai overkomen.
  • Hier en daar bespeurde ik een kleine spelfout in teksten van video’s
  • Oude topics in het forum zoeken is lastig, het zoeken op de website werkt niet helemaal goed

Het zijn maar een paar kleine punten, je kunt het ook geen ‘dealbreakers’ noemen. Maar het is toch het vermelden waard. Ik wil zo transparant mogelijk zijn in deze review, dus daarom benoem ik ook deze minpunten.

Pluspunten van de Affiliate Marketing Revolutie

Er zijn ook een aantal pluspunten aan deze online cursus die het waard zijn extra te benoemen:

  • De AMR wordt regelmatig geüpdatet. Zo is de huidige cursus de ‘4.0’ versie. Hij heeft dus al drie keer een flinke update gehad, ik heb van Jacko begrepen dat een vierde update er ook aan komt.
  • Het forum. De waarde die je hier uit haalt is naar mijn mening onbetaalbaar.
  • De volledigheid van de uitleg. Van A tot Z krijg je alle handvatten aangereikt om een succesvolle affiliate marketing website op te bouwen.

Affiliate Marketing Revolutie review: Het oordeel

Goed, aan het einde van deze Affiliate Marketing Revolutie review geef ik je mijn uiteindelijke mening over deze cursus. Het was je misschien al wel duidelijk geworden, maar ik ben ontzettend enthousiast! De cursus heeft mij erg verrast in zijn volledigheid. Zodra je het forum en de community hebt ontdekt, weet je dat je in een warm bad valt.

Als je op zoek bent naar een manier om online geld te verdienen dan is dit een goed beginpunt. Het mooie aan het businessmodel van affiliate marketing, is dat het passief is. Zodra je een keer een blog online hebt gezet, kun je daar voor altijd de vruchten van plukken. Als je de droom hebt om vanaf je laptop geld te verdienen, is dit naar mijn mening de beste manier om het te doen.

Als je nog vragen hebt over deze Affiliate Marketing Revolutie review of over de cursus zelf, laat ze dan achter in de reacties! Ik beantwoord ze dagelijks.

Klaar om geld te verdienen met affiliate marketing?

Door op de knop hieronder te klikken ga je naar een speciale kortingspagina van de Affiliate Marketing Revolutie, hier betaal je altijd de laagste prijs!

Hoi! Ik ben Jan Willem, ik schrijf wekelijks reviews hier op Reviewnet. Zodat jij een goede beslissing kan maken over je volgende aankoop online!

Plaats een reactie