Border Collie Geheimen review: tips om je pup op te voeden!

12 minuten leesplezier


Home » Reviews » eBooks » Border Collie Geheimen review Bijgewerkt op:
border collie geheimen review

De Border Collie. Waarschijnlijk heb je er een óf overweeg je een pup te kopen. Desalniettemin ben je hier terecht gekomen omdat je op zoek bent naar meer informatie over de Border Collie, of het boek ‘Border Collie Geheimen’. Hier lees je een uitgebreide review over dit eBook in PDF formaat.

Je bent hier op de juiste plek gekomen. Ik heb het eBook ‘Border Collie Geheimen’ van voor tot achter doorgenomen. Hier lees je mijn review en aanbeveling over dit digitale boek. Je leert dit jou gaat helpen bij het opvoeden van een Border Collie of eventueel de aanschaf van een hond.

Dit is de meest uitgebreide en betrouwbare review die je van dit eBook gaat vinden. Ik lees of test de producten die ik review altijd zelf voordat ik een oordeel geef. Aan het einde van deze recensie neem ik ook de meeste gestelde vragen over Border Collie Geheimen met je door. Dus lees snel verder!

Border Collie Geheimen review

Wat is Border Collie Geheimen?

Misschien ben je op deze review gestuit toen je meer informatie zocht over de Border Collie. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je echt op zoek was naar een review over dit product. Het is desalniettemin handig om te weten wat voor product ik hier ga reviewen.

Ten eerste is het een eBook. Dit betekent dat wanneer je over gaat tot de aanschaf van dit product, je het meteen kunt downloaden. Er is geen fysieke versie van beschikbaar. Het is een digitale gids waarbij je van A tot Z alles uitgelegd krijgt over de Border Collie. Het wordt geleverd in PDF formaat. Dit betekent dat je het ten allen tijde kunt lezen, zo lang je maar een internetverbinding hebt. Kwijtraken is dus eigenlijk geen optie

Je gaat in deze gids van alles leren het gedrag van dit hondenras. Daarnaast krijg je ook veel tips die je meteen kunt toepassen op je eigen hond, als je deze al in bezit hebt. Dit zeg ik er expres bij, omdat je hier namelijk ook leert waar je op moet letten bij het aanschaffen van een Border Collie.

Je leest straks meer over de inhoud van dit eBook.

Wie is de schrijver van Border Collie Geheimen?

Voordat je overgaat tot het kopen van dit eBook, is het belangrijk om te weten wie de schrijver is. Je wil natuurlijk wel weten of de persoon die dit boek heeft geschreven te vertrouwen is. Ook wil je weten of de persoon die dit boek heeft geschreven daadwerkelijk een expert is op dit gebied.

Henk Bakker schrijver Border Collie Geheimen
Henk Bakker (pseudoniem)

De schrijver van dit eBook is Henk Bakker. Althans, dat lijkt zo. Na een klein beetje speurwerk kwam ik er achter dat Henk Bakker een pseudoniem is. Dat betekent dat hij niet echt bestaat. De makers van dit eBook hebben dus niet hun echte eigen naam hier aan verbonden.

Het echte bedrijf wat er achter zit is Blue Sky Marketing. Dit is een bedrijf wat al meerdere eBooks succesvol op de markt heeft gebracht.

Ik vind het een beetje apart dat de makers niet hun eigen naam willen verbinden aan dit boek, maar daar kom je waarschijnlijk ook nooit achter.

Ondanks dat de echte maker van dit boek dus onbekend is, is dit wel van een gerespecteerd bedrijf dat al meerdere eBooks succesvol heeft uitgebracht. Laat dit je dus ook niet afschrikken als je van plan bent om Border Collie Geheimen te kopen.

De inhoud

Voordat je over gaat tot de aankoop van dit eBook, wil je vast weten wat er in besproken wordt. Ik heb het volledige eBook gelezen. Hieronder neem ik alle hoofdstukken van het boek kort met je door en vertel ik wat ik er van vindt.

Hoofdstuk 1: De geschiedenis van de Border Collie 

Dit is een introductiehoofdstuk. Hierin wordt de herkomst en het ontstaan van de Border Collie uitgelegd. Op het eerste gezicht misschien niet heel belangrijk als je vooral meer wil weten over het opvoeden van je hond. Maar doordat je over de herkomst van de Border Collie leert. Begrijp je ineens een stuk meer over waarom ze zich op een bepaalde manier gedragen.

Hoofdstuk 2: De Border Collie, een hond voor jou? 

In dit hoofdstuk wordt het karakter van de Border Collie besproken. Wanneer je nog twijfelt over de keuze om een Border Collie te kopen, helpt dit hoofdstuk je een keuze te maken. Er wordt hier ook uitgelegd hoe een goede eigenaar zich gedraagt. Iets waar ik zelf veel van heb geleerd. Wanneer je al in het bezit bent van een Border Collie, ga je hier zeker veel in herkennen.

Border Collie Lopend
Een tevreden Border Collie

Hoofdstuk 3: Het uiterlijk van de Border Collie 

Dit is een handig hoofdstuk als je bezig bent een Border Collie aan te schaffen. Hierin wordt besproken hoe een goede Border Collie eruit hoort te zien en hoe die zich hoort te gedragen.

Voor mensen die al een Border Collie in bezit hebben is dit hoofdstuk een mooie spiegel. Je kunt kijken hoe je eigen hond zich gedraagt, misschien vind je hier nog wat punten waar je nog aan moet werken samen met je hond.

Hoofdstuk 4: De aanschaf 

Dit is een hoofdstuk puur voor de mensen die nog een pup moeten kopen. Er worden hier praktische dingen besproken zoals de prijs en andere kosten die je maakt zodra je de hond hebt. Maar ook wordt er hier nog eens nagegaan of dit echt de hond voor je is. Er zijn namelijk een aantal belangrijke punten om op te letten.

Voor de mensen die al een Border Collie hebben is dit niet een belangrijk hoofdstuk. Maar voor de mensen die nog overwegen er een aan te schaffen, zit er ontzettend veel waarde in.

Hoofdstuk 5: Voorbereidingen treffen 

Voordat je een Border Collie pup aanschaft, moet je een paar belangrijke voorbereidingen treffen. In dit hoofdstuk krijg je uitleg over alles waar je op moet letten voordat de pup bij je thuis komt. Je moet misschien dingen in je huis anders neer zetten, maar denk ook aan het aanschaffen van een aantal essentiële dingen.

Hoofdstuk 6: Een nieuw thuis 

In hoofdstuk 6 leer je alle aspecten van het houden van een puppy in je huis. Er zijn een aantal dingen die misschien niet voor de hand liggen (ik had er in ieder geval nooit aan gedacht), maar wel belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan hoe je kinderen laat omgaan met de puppy. Dit zijn kleine dingen, maar als je dit niet goed doet kan het grote gevolgen hebben voor later.

Border Collie Geheimen aanschaffen?

Ga hier naar de tijdelijke (!) kortingspagina!

Hoofdstuk 7: Zindelijkheidstraining 

Dit is een uitgebreide uitleg over het zindelijk maken van je Border Collie. Het is een erg uitgebreide gids waarin alles staat wat je moet weten. Zo wordt ‘weemoedplassen’ besproken, maar krijg je ook tips over het zindelijk maken van je pup doormiddel van een bench.

Hoofdstuk 8: Opvoeding en training 

Hoofdstuk 8 is een essentieel hoofdstuk voor zowel nieuwe hondeigenaren als mensen die niet een pup hebben aangeschaft. Er wordt diep ingegaan op het gedrag en het doen en laten van de Border Collie. Ook leer je hier hoe je als de eigenaar op de juiste wijze handelt. Je moet echt een leider van de roedel worden, in dit hoofdstuk ga je dat leren.

Hoofdstuk 9: Aan de slag met je Border Collie 

Vaak hoor je dat je een bepaalde levensstijl moet hebben als je een Border Collie in huis neemt. Dat klopt ook, want het is geen hond die de hele dag tevreden in zijn mand ligt te wachten tot hij wordt uitgelaten. De Border Collie heeft niet alleen veel beweging nodig, maar geestelijke uitdaging. Hoe je dat het beste aanpakt, leer je in dit hoofdstuk!

Hoofdstuk 10: Uiterlijke verzorging 

De Border Collie heeft een dubbele vacht. Deze helpt hem op verschillende manieren. Deze vacht heeft niet extreem veel aandacht nodig. Maar er zijn een aantal aspecten die je absoluut niet mag vergeten. Die aspecten lees je in dit hoofdstuk.

Hoofdstuk 11: Voeding 

Ook dit is een erg waardevol hoofdstuk van dit eBook. Er wordt uitgebreid ingegaan op de behoeftes van de Border Collie, waar je op moet letten qua voeding en hoe je ervoor zorgt dat je hond op gewicht blijft. Ik heb hier veel dingen gelezen die ik nog nooit eerder heb gehoord. Je kunt het een echte ‘eye opener’ noemen!

Oude Border Collie
Een oude Border Collie

Hoofdstuk 12: Gezondheid 

In het algemeen is de Border Collie een gezonde fitte hond die niet snel ziek wordt. Toch zijn er ook uitzonderingen en kan het zijn dat je hond ziek wordt. Er is veel aandacht geweest voor aandoeningen bij rashonden. De Border Collie is daar geen uitzondering op.

In dit hoofdstuk lees je alles over de gezondheid van de Border Collie en hoe je er het beste mee om gaat wanneer ‘ie toch ziek wordt.

Hoofdstuk 13: De oudere Border Collie 

Als je Border Collie ouder wordt, veranderen zijn behoeften, gedrag en temperament. Dat je hond ouder wordt is onvermijdelijk. Je kunt het ouder worden zien als een proces. Hoe je dat proces het beste tegemoetgaat, lees je in dit laatste hoofdstuk.

Ik vond dit een onverwacht hoofdstuk die ik hier niet achter had gezocht. Maar je krijgt hier echt een paar waardevolle tips die je ooit goed kunt gebruiken.

Prijs van het Border Collie Geheimen eBook

Dit eBook is helaas niet gratis te verkrijgen. Als je kijkt naar de hoeveelheid waarde en moeite die er in dit product zitten, is het logisch dat je er voor moet betalen. Op dit moment is de prijs nog 37 euro, ik weet niet hoe lang dit nog zo blijft. Er wordt namelijk veel getest qua prijzen van dit eBook. In het verleden was hij al eens te koop voor 67 euro.

Update: tijdelijk krijgen de eerste 100 kopers er een aantal extra PDF eBooks bij, namelijk:

Border Collie geheimen extra's
  • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy (eBook)
  • Baas Over Je Eigen Border Collie (eBook)
  • Honden Training Geheimen (eBook)
  • Je Border Collie Laten Komen Op Commando (eBook)

Dit zijn vier verschillende eBooks die nog dieper ingaan op de verschillende aspecten van het opvoeden en trainen van je Border Collie. Ik heb al deze eBooks ook al apart verkocht zien worden. Maar hier krijg je ze er nu dus gratis bij.

Het mooie aan een eBook is dat hij ook geüpdatet kan worden. Tijdelijk krijg je ook gratis levenslang updates van het eBook. Wanneer de schrijvers nieuwe inzichten hebben voor in het book, krijg je die dus gratis opgestuurd.

Al met al vind ik de (tijdelijke) prijs van 37 euro een schappelijke prijs. Je krijgt er ontzettend veel extra informatie bij, en levenslange updates zijn altijd prettig.

Vergeet niet dat je 60 dagen garantie krijgt op je aankoop. Als je er achteraf achter komt dat het toch niet wat voor je is, kun je simpel je geld terug vragen. Zo worden al je zorgen voor deze aankoop praktisch weggenomen.

Border Collie Geheimen aanschaffen?

Ga hier naar de tijdelijke (!) kortingspagina!

Pluspunten

Nu je meer weet over de inhoud van het PDF eBook ‘Border Collie Geheimen’, is het tijd om de goede en minder goede kanten te bekijken. Ik neem hier eerst de pluspunten door:

  • Het eBook is erg compleet. Ik mis geen informatie en alles is duidelijk uitgelegd.
  • Je krijgt veel gratis extra’s, waar naar mijn mening veel extra waarde in zit.
  • De prijs is goed. Sommige eBooks hebben een veel te hoge prijs als je het vergelijkt met de waarde, hier zit dat wel goed.

Minpunten

  • De schrijver, ik vind het raar dat er gebruik wordt gemaakt van een pseudoniem. Dit was naar mijn mening niet nodig omdat de kwaliteit van het eBook prima is.
  • De opmaak. Ik heb dit nog niet eerder genoemd. Maar de opmaak van het eBook is vrij basic. Dit heeft natuurlijk niets met de inhoud te maken, maar het kan wel een likje verf gebruiken.

Border Collie Geheimen review: het oordeel

Goed, het mag duidelijk zijn dat ik erg positief ben over de inhoud van dit eBook. Ik was voordat ik het las vrij sceptisch omdat er gebruik werd gemaakt van een pseudoniem.

Toch heeft mij uiteindelijk erg verrast. Ik ben erg te spreken over de inhoud van dit eBook en de bijbehorende extra’s. Het is allemaal erg uitgebreid en er is eigenlijk geen onderwerp wat onbesproken blijft.

Ik vind het zelf ook erg prettig dat je het eBook in PDF formaat kunt downloaden. Zo is hij gemakkelijk op te slaan en te lezen.

Ik raad je dit eBook zeker aan om te kopen. Wanneer je in het bezit bent van een Border Collie, maar ook als je van plan bent er een aan te schaffen.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over deze review, laat dan een reactie achter hieronder!

Border Collie Geheimen aanschaffen?

Ga hier naar de tijdelijke (!) kortingspagina!

Wat is de prijs van Border Collie Geheimen?

De prijs van Border Collie Geheimen is op dit moment 37 euro. Overigens is het niet duidelijk hoe lang dit zo zal blijven. Lees hier meer over de prijs van dit eBook.

Wat is de inhoud van Border Collie Geheimen?

Het is een eBook van bijna 180 pagina’s en 13 verschillende hoofdstukken. Alle aspecten van het trainen en opvoeden van een Border Collie komen er voorbij. Hier staat de volledige inhoud van het eBook beschreven.

Wie is Henk Bakker

Henk Bakker is de schrijver van het eBook Border Collie geheimen. Er wordt over hem gezegd dat hij ruim twintig jaar ervaring heeft met het ras. Dat maakt hem een echte autoriteit op het gebied van de Border Collie. Overigens wordt hij hier flink ontmaskerd.

Is Border Collie Geheimen geschikt voor mij?

Dit eBook is geschikt voor jou als je eigenaar van een Border Collie bent of overweegt er een aan te schaffen. Het gaat in op de opvoeding en training van de Border Collie, maar je leert ook over de geschiedenis van het ras.

Is er een gratis PDF van Border Collie Geheimen?

Nee, er is helaas geen gratis PDF van Border Collie Geheimen beschikbaar. Er is veel tijd en energie gestoken in het maken van dit eBook. Dus het zou gek zijn als je het gratis kunt lezen. Overigens vind je hier wel veel gratis informatie

Hoi! Ik ben Jan Willem, ik schrijf wekelijks reviews hier op Reviewnet. Zodat jij een goede beslissing kan maken over je volgende aankoop online!

Plaats een reactie