Wat is affiliate marketing?

Bijgewerkt op:

Home » Ondernemen » Wat is affiliate marketing?

Affiliate Marketing is een vorm van online marketing. Er is hier eigenlijk sprake van twee partijen. Het bedrijf en de ‘affiliate’. De affiliate is de persoon die een product van een bedrijf promoot in ruil voor een commissie. Deze commissie kan een vast bedrag zijn, maar ook een percentage over het gehele verkoopbedrag.

Een affiliate kan op verschillende manieren producten promoten. Denk hierbij aan social media en filmpjes op YouTube. Een andere populaire manier om affiliate marketing toe te passen is doormiddel van een blog. Hierbij schrijft de affiliate verschillende artikelen over een bepaald onderwerp, waar hij of zij dan een bepaald product aanraad.

De affiliate beschikt over een speciale ‘affiliate link’, dit is een unieke link die is verbonden aan een specifieke persoon. Zodra een bezoeker via deze unieke affiliate link een product aanschaft, krijgt de affiliate daar dus geld voor. Zo simpel is het!

Er zijn duizenden mensen in Nederland die dit business model al toepassen. Het wordt steeds populairder, omdat het erg effectief is. Je kunt er meer vrijheid en onafhankelijkheid door krijgen, wat voor veel mensen een groot doel is in hun leven.

Een ander groot voordeel van affiliate marketing, is dat het je een passief inkomen kan opleveren. Dat betekent dat je geld kunt verdienen, zonder er op dat moment daadwerkelijk iets voor te doen.

De meest populaire cursus over affiliate marketing op dit moment is die van Jacko Meijaard. Hij heeft de Affiliate Marketing Revolutie opgezet. Dit is een online videocursus waarin je van A tot Z leert hoe je zelf een succesvolle affiliate marketing business kunt opzetten.

Jacko Meijaard is zelf ook een ontzettend succesvolle affiliate marketeer. Hij is het perfecte voorbeeld van wat er mogelijk is met dit business model. Hij verdient zelf dagelijks meer dan duizend euro. Zonder er daadwerkelijk wat voor te doen. Het is allemaal passief inkomen voor hem.

Wil je zelf ook een passief inkomen gaan verdienen doormiddel van affiliate marketing? Neem dan eens een kijkje bij de Affiliate Marketing Revolutie.