Wie is Jacko Meijaard?

Bijgewerkt op:

Home » Wie is? » Jacko Meijaard

Jij bent op zoek naar meer informatie over Jacko Meijaard. Je kent hem misschien als de oprichter van de Affiliate Marketing Revolutie. Op deze pagina vind je meer informatie over en een korte beschrijving van Jacko Meijaard.

Dit is Jacko Meijaard

Jacko Meijaard
Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is 27 jaar oud en geboren en getogen in het Zeeuwse Yerseke. Hij heeft een tijdje journalistiek gestuurd in Utrecht, maar kwam er al snel achter dat dit niet wat voor hem was.

Nadat hij stopte met zijn opleiding, is hij niet ‘gewoon’ een nieuwe opleiding gestart. Hij is begonnen met zijn eigen bedrijf: internetsuccesgids.nl. Dit is een website die je alles leert over affiliate marketing.

De eerste paar jaar had hij nog niet extreem veel succes met dit business model. Maar inmiddels verdient hij tienduizenden euro’s per maand hiermee. Hij heeft ook zijn eigen online cursus gemaakt: de Affiliate Marketing Revolutie. Hierin leer je alles over het opzetten van een eigen website, het maken van goede artikelen en online geld verdienen.

Ook runt hij een online forum wat zit aangesloten bij de cursus. Dit is een van de grootste fora van Nederland geworden op het gebied van online geld verdienen. Dagelijks worden er meerdere berichten geplaatst door leden van de Affiliate Marketing Revolutie.

Jacko is misschien wel een van de meest succesvolle ‘internet guru’s’ van Nederland. Toch zie je hem niet met al zijn geld pronken op sociale media. Dat komt omdat hij erg nuchter is ingesteld en echt met beide benen op de grond is blijven staan. Dat maakt hem naar mijn mening ook een van de beste mensen om van te leren op het gebied van online geld verdienen.

Is Jacko Meijaard te vertrouwen?

Veel mensen zetten vaak vraagtekens bij online guru’s die een cursus proberen te verkopen. Toch is Jacko anders. Hij verkoopt geen cursus van 997 euro. Zijn Affiliate Marketing revolutie kost maar 47 euro.

Ik kan met zekerheid zeggen dat Jacko Meijaard te vertrouwen is. De cursus is van goede kwaliteit en hij is heel erg bereikbaar voor vragen of dergelijke. Je kunt hem gerust een mailtje sturen waar je netjes een reactie op krijgt. Dus op het gebied van betrouwbaarheid zit het wel snor.

Volgende Wie is Jia Ruan?