Wie is Jia Ruan?

Bijgewerkt op:

Home » Wie is? » Wie is Jia Ruan?

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je meer wilt weten over de maker van de BOL Masterclass, Jia Ruan. Ik geef je hier een korte beschrijving over Jia zelf en zijn onderneming.

Dit is Jia Ruan

Jia Ruan
Jia Ruan met zijn eigen krantartikel

Jia Ruan is geboren in mei 1996. Dat betekent dat hij nu 24 jaar oud is. Hij komt uit een echt ondernemersgezin. Zijn ouders hadden drie verschillende restaurants waar ze ontzettend druk mee waren.

Toch was Jia niet altijd de positieve ondernemer die hij vandaag de dag is. Toen hij begon aan een HBO opleiding kwam hij er al snel achter dat dit helemaal niks voor hem was. Daarom is hij in het eerste jaar van zijn opleiding er al mee gestopt.

Na dat hij stopte met zijn opleiding ging het even wat minder. Hij blowde veel en gamede praktisch elke dag.

Toch is hij uiteindelijk uit deze negatieve spiraal gekomen nadat hij verschillende succesvolle bedrijven heeft opgezet.

Als je meer wilt weten over het verhaal van Jia, raad ik je aan om dit portret van BNN te bekijken. Daar vertelt hij meer over zijn achtergrond.

Het bedrijf van Jia Ruan

Jia heeft twee bedrijven. Hij heeft een e-commerce bedrijf waar hij maandelijks meer dan 50.000 euro mee omzet, en hij heeft zijn online educatie bedrijf waar hij meer dan 300.000 euro mee omzet. Dit educatiebedrijf runt hij samen met Mitchell Weijerman en Virgil Brewster. Het staat geregistreerd onder de naam ‘Unstoppable B.V.’.

De online cursussen van Jia Ruan

Jia Ruan heeft op dit moment twee verschillende cursussen in omloop. De BOL Masterclass en Unstoppable Mindset.

In de BOL Masterclass leer je hoe je een succesvolle webshop opzet op bol.com. De Unstoppable Mindset gaat over het ontwikkelen van een mindset waardoor je succesvol wordt.

Beide online cursussen zijn op het moment ontzettend populair. In totaal heeft Jia er al meer dan 3000 mensen mee geholpen.

Vorige Wie is Jacko Meijaard?
Volgende Wie is Virgil Brewster?