Review: Online Geld Verdienen in 10 Stappen

7 minuten leesplezier


Home » Reviews » eBooks » Online Geld Verdienen in 10 Stappen review Bijgewerkt op:
Online Geld Verdienen in 10 Stappen review thumbnail

Anno 2020 is er doormiddel van het internet steeds meer mogelijk. Waar je vroeger jaren moest zwoegen om een bedrijf van de grond te krijgen. Kan dat tegenwoordig al in een paar weken, mits je het goed doet. Als je ooit hebt gedroomd om online geld te verdienen, is dit HET moment om er mee aan de slag te gaan. De reden waarom is simpel: door het internet zijn er vandaag de dag eindeloze mogelijkheden.

Je kunt vanaf overal ter wereld je bedrijf runnen, maar ook veel meer mensen aanspreken die je normaal gesproken nooit had bereikt zonder het wereldwijde web. Er zijn al tientallen online cursussen te vinden over online geld verdienen. Maar wat ik nog niet eerder ben tegengekomen is een eBook waarin je een volledig stappenplan krijgt aangereikt. In deze review geef ik je mijn bevindingen na het lezen van het eBook ‘Online Geld Verdienen in 10 Stappen’ van Edward Hendriks.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen review

Wat is dit voor eBook?

Dit is geen eBook die je meer informatie gaat geven over bepaalde onderwerpen. Het is ook geen eBook die je lekker rustig op vakantie leest. Dit is wat anders dan je normaal gewend bent van eBooks. Het is namelijk een duidelijk stappenplan waarin je leert een passief inkomen op te bouwen doormiddel van het internet. Edward Hendriks zegt zelfs dat je geen technische kennis nodig hebt om dit te laten werken.

In deze gids wordt er uitgebreid gekeken naar de verschillende vormen van online geld verdienen, bijvoorbeeld affiliate marketing. Met deze methoden heb je eigenlijk alleen maar een laptop en internetverbinding nodig. Dit allemaal zodat je uiteindelijk van meer vrijheid en onafhankelijkheid kan genieten.

De schrijver van ‘Online Geld Verdienen in 10 Stappen’

Edward Hendriks
Edward Hendriks, de schrijver van ‘Online Geld Verdienen in 10 Stappen’

Waar veel eBooks gebruik maken van een pseudoniem. Is dat hier absoluut niet het geval, de naam van de schrijver pronkt gewoon op de voorkant. De schrijver van dit eBook is Edward Hendriks. Hij is de oprichter en eigenaar van Doyoucopy, een contentmarketingbureau. Edward heeft al meer dan 20 jaar ervaring in copywriting, online marketing en online ondernemen.

Toch is dit niet het enige wat hij doet. Hij blijkt namelijk ook een auteur te zijn die al verscheidene boeken heeft uitgebracht. Iets wat ik niet snel achter een schrijver van dit type eBooks had gezocht. Overigens geeft dit wel aan dat hij een ervaren schrijver is die duidelijk weet wat hij doet.

Ik vind het persoonlijk erg prettig dat Edward zou duidelijk en transparant naar buiten toe is. Verder is hij erg begaafd op het gebied van online geld verdienen, waar dit eBook immers over gaat. Zijn kennis van SEO en andere soortgelijke skills is erg hoog. Wanneer je bijvoorbeeld ‘copywriter’ op Google zoekt, staat de site van Edward in de eerste drie resultaten. Voor een woord dat zo competitief is, is dat een ongekende prestatie.

Edward Hendriks is dus absoluut te vertrouwen. Hij heeft veel bewijs van zijn kunnen, zijn website is een plek waar je kunt zien dat hij al veel succes heeft met veel verschillende projecten. Omdat hij zijn kennis graag deelt, heeft hij dit eBook uitgebracht. Uiteindelijk gaat het natuurlijk niet over de schrijver, maar over het eBook zelf. Lees daarom snel verder voor een eerlijke review van het eBook ‘Online Geld Verdienen in 10 Stappen’

De inhoud van ‘Online Geld Verdienen in 10 Stappen’

Inhoudsopgave Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Dit eBook is erg praktisch ingesteld. Het telt meer dan 35.000 woorden, verdeeld over meer dan 140 pagina’s. De eerste honderd pagina’s geven je de informatie die je nodig hebt om online geld te gaan verdienen. De resterende pagina’s zijn verschillende bonussen die je krijgt om een vliegende start te maken.

Denk hierbij aan een handleiding ‘SEO copywriting’ of handige tools die je nieuwe leven als online ondernemer een stuk makkelijker maken.

De inhoud van dit eBook is erg uitgebreid en duidelijk. Aan alles is te zien dat Edward veel verstand van zaken heeft. Er is erg veel informatie te lezen over online geld verdienen. Hij legt duidelijk aan waarom het slim is om hiermee aan de slag te gaan, maar geeft ook handvaten aan waardoor je meteen actie kan ondernemen.

Ik ben erg enthousiast over alles wat er in dit eBook te lezen valt. Het is erg overzichtelijk en er wordt niet om het onderwerp heen gedraaid. Alles is goed verdeeld in de verschillende hoofdstukken. Ook ziet de opmaak en vormgeving van het eBook er zeer professioneel uit.

Stappenplan geld verdienen op internet

In het bijzonder wil ik hoofdstuk 6 uitlichten. Hier krijg je namelijk een uniek stappenplan aangereikt. Dit is naar mijn mening het meest waardevolle hoofdstuk van dit eBook. Het beslaat 50 pagina’s en is dus erg uitgebreid. Hieronder licht ik alle stappen uit:

  • Stap 1: het idee
  • Stap 2: de doelgroep
  • Stap 3: onderzoek
  • Stap 4: de domeinnaam
  • Stap 5: de website
  • Stap 6: de content
  • Stap 7: verdienmodellen
  • Stap 8: promotie
  • Stap 9: opschalen
  • Stap 10: diversificatie

Als je alle bovenstaande stappen hebt doorlopen, beschik je over alle tools om online een passief inkomen te genereren. Ook ben je dan in het bezit van alle tools om dat passieve inkomen te laten groeien.

Maar… kan ik deze informatie niet gratis online vinden?

Je vraagt je misschien af of je dit allemaal ook niet ‘gewoon’ online kan vinden. Het korte antwoord daarop is ja. Het lange antwoord nee. Ja omdat je praktisch gezien alle informatie die je maar zou willen, in principe gratis kan vinden op het internet.

Nee omdat je nergens de informatie die je in dit eBook leest, op deze manier gebundeld vindt. Je kan overal misschien wel kleine dingen vinden, maar nergens vind je het in een praktisch stappenplan die je meteen kan uitvoeren.

Tevens kost het ontzettend veel tijd om alle informatie die in dit eBook staat zelf te vergaren, die tijd kun je beter steken in online geld verdienen.

‘Online Geld Verdienen in 10 Stappen’ in PDF formaat

Een groot pluspunt van dit eBook is dat je hem krijgt in PDF formaat. Dat betekent dat je hem na aankoop meteen kunt lezen. Dit heeft als groot voordeel dat je hem overal mee naartoe kunt nemen op bijvoorbeeld je telefoon. Het scheelt een boel gedoe en je kunt meteen aan de slag met online geld verdienen!

Prijs van ‘Online Geld Verdienen in 10 Stappen’

Ben je na het lezen van deze review over het eBook ‘Online Geld Verdienen in 10 Stappen’ enthousiast geraakt? Dan is de volgende stap om actie te ondernemen. Dit eBook is vrij recent uitgekomen. Daarom is er op dit moment een speciale introductiekorting aan de gang. Je kunt het eBook voor een beperkte tijd aanschaffen voor 49 euro. Na de eerste update van het eBook wordt de prijs verhoogd naar 69 euro.

Voor minder dan 50 euro kun je dus op dit moment het eBook kopen. Dat is naar mijn mening een lagere prijs dan het eigenlijk waard is. Als je dus daadwerkelijk van plan bent om dit eBook aan te schaffen, kun je het beter meteen doen. Zo bespaar je toch snel weer 20 euro.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen review: het oordeel

Er zijn ontzettend veel online cursussen te vinden waarin je leert hoe je online geld kunt verdienen. Tot voor kort waren deze cursussen bijna de enige manier om op een praktische manier te leren hoe je online geld kunt verdienen. Toen ik hoorde dat er een eBook was gelanceerd over online geld verdienen, was ik meteen erg benieuwd.

Voordat ik dit eBook las was ik erg sceptisch, omdat ik me afvroeg of het haalbaar was om praktisch en duidelijk de diepte in te gaan over dit onderwerp. In online videocursussen was dit naar mijn mening veel makkelijker, ook al werd daar in sommige video’s nog wel eens om het onderwerp heen gedraaid.

Na het lezen van dit eBook ben ik erg enthousiast. De schrijver Edward Hendriks heeft laten zien dat je ook in een eBook erg veel waarde kunt stoppen. De inhoud van het eBook is erg praktisch en is een handboek die je altijd bij de hand kunt houden terwijl je aan de slag gaat met de stappen die je leert.

Wanneer je op zoek bent naar manieren om online geld te verdienen, dan raad ik je dit eBook ten zeerste aan. Voor minder dan 50 euro kun je het al aanschaffen. Daardoor is dit ook een laagdrempelige manier om er mee aan de slag te gaan.

Online Geld Verdienen 10 stappen eBook

Klaar om online geld te gaan verdienen?

Ga meteen naar de tijdelijke kortingspagina!
De prijs wordt binnenkort verhoogd, dus wacht niet te lang.

Hoi! Ik ben Jan Willem, ik schrijf wekelijks reviews hier op Reviewnet. Zodat jij een goede beslissing kan maken over je volgende aankoop online!

Plaats een reactie